Beeldmateriaal van plaatsen waar ik ben geweest

Het Bergweg ziekenhuis te Rotterdam de plek waar ik ben geboren december 1950

Hieronder het oude Sint Fransiscusgasthuis aan de Schiekade waar ik als 4 jarige en 6 jarige in lag en nog menig keer daarna in het nieuwe aan de kleiweg te Rotterdam

de ziekenzaal in het oude Fransiscusgasthuis

de kinderzaal in het Fransiscusgasthuis

Dit is de Blommerdijkselaan alwaar mijn opa en oma woonde en ik als baby op de zolderkamer met mijn ouders, totdat mama van mijn zus zwanger werd en bevallen was verhuisden we naar de Allard Piersonstraat nr 10

Allard Piersonstraat hoek Hofstedestraat

Het Kota Radja restaurant op het Mathenesserplein. Links de brug over en naar rechts de Mathenesserdijk elke keer als we naar of van school kwamen liepen we er langs en bij de ingang stond een levensgroot beeld van een soldaat wat we toen best eng vonden.