hier zal ik melden waar ik over aan het lezen ben of waar ik over schrijf, dat kan zijn artikelen, dat kan zijn blog, dat kan zijn verhalen.

Activisme

Het interesseert me geen reet wie zich hiermee beledigt voelt, maar ik blijf erbij, er komt oorlog van, vroeg of laat !! Door Onze fijne regering !!
Jullie zijn allemaal een stel lafaards!
Jullie hebben de kosten van levensonderhoud zo hoog verhoogd dat beide ouders altijd aan het werk zijn, in plaats van tijd met hun kinderen door te brengen (alleenstaande ouders hebben geen kans) ?.
Geloof en respect is van school gehaald.
Ouders werd verteld ‘Nee, je kunt je kinderen geen discipline bijbrengen, maar vooral met ze praten. ‘. Welnu, de meeste van die kinderen zijn onbeleefd en hebben we niet onder controle .
Je zult oogsten wat je zaait! Er is nu een hele generatie die het woordje NEE of genoeg schijnbaar niet begrijpt en ze zijn veranderd in egoïstische zelfzuchtige krengen die geen respect hebben voor mensen, eigendom of autoriteiten !
Jullie achten mensen met terminale ziektes en sommigen met slechts een paar maanden te leven … geschikt voor werk !!!
Jullie laten onze ouderen en zwakkeren toe dakloos en hongerig te worden maar geeft miljoenen uit aan buitenlandse hulp en uitgeprocedeerde asielzoekers !!!
Jullie redden drugsverslaafden keer op keer maar weigeren medicijnen te geven aan diegenen die ze nodig hebben om in leven te blijven.
Jullie bezuinigen de cruciale beroepen kapot, om ze vervolgens een applausje te geven als ze de maatschappij draaiende houden.
Jullie buigen voorover om politiek correct te zijn, te bang om te zeggen dat genoeg genoeg is, voor het geval je iemand beledigt.
Jullie verhogen de pensioengerechtigde leeftijd zodat mensen moeten werken tot ze erbij neervallen.
Jullie zorgen voor gevangenen en geven ze alles (voedsel, medisch, onderwijs, representatie, geld, revalidatie), maar toch laten jullie ouderen, degenen die hun schuld aan de samenleving en hun families hebben betaald, failliet gaan en voor hen zorgen thuis of in een verpleeghuis … daar zitten ze nu gevangen, zij die hebben gevochten voor onze vrijheid en Nederland weer hebben opgebouwd!
DINGEN MOETEN VERANDEREN!!!
Kopieer en plak als je het lef hebt!
(Ik wed dat de meeste van mijn vrienden geen lef hebben, daarom lezen zo weinig mensen mijn berichten of reageren ze erop … Nu beledigd? Pissig, prima ik hoef niet populair te zijn, ik moet gewoon eerlijk zijn naar mezelf en mijn normen en waarden.
Dit heb ik gekopieerd en geplakt,
En zo is het wel !!

Subscribe

* indicates required